Despre Noi

Companie de transport fondată în anul 2006…

 

 

…suntem o companie angajată în domeniul transportului și logisticii, oferind astfel de servicii pe teritoriul Republicii Moldova, România,în toată Europa, SUA și Asia Centrală. Datorită acestui fapt, avem posibilități de a oferi servicii de transport în orice moment, în sau din oricare din regiunile Europei, SUA și Asiei Centrale. Având contracte de colaborare încheiate cu companii din regiunile menționate, putem oferi în orice moment soluția optimă pentru un transport rapid, sigur, monitorizat, si la preț convenabil.
Folosim rețeaua noastră pentru a ajuta clienții să își gestioneze bunurile mai eficient în toate lanțurile de aprovizionare. Pe măsură ce companiile din ce în ce se îndreaptă către IMPERADOR pentru soluțiile de transportare, îi împuternicim pe angajații noștri să furnizeze servicii clienților prin tehnologia noastră informatică.
Astăzi, IMPERADOR este pe radar în orice industrie care necesită transport sau logistică. Lucrăm în strânsă colaborare cu clienții, analizăm întreaga lor rețea de distribuție, de la punctul de origine până la consumatorul final, pentru a identifica oportunitățile.

EXPERȚI

Denis GRIGOREV

Denis GRIGOREV

Fondator

Denis Grigorev a fondat compania IMPERADOR în anul 2006 împreună cu soția sa, numind-o la fel precum e culoarea unui tip de granit (emperador), ce semnifică Puterea, astfel caracterizînd calitatea serviciilor, precum culoarea deosebită a pietrei conturează diferențierea companiei.

Adrian ȚENU

Adrian ȚENU

Director Logistică

În calitate de director de logistică și administrație, Adrian supraveghează toate aspectele logistice a companiei IMPERADOR. În rolul său, Adrian este responsabil pentru planificarea, analiza strategică, gestionează toate aspectele controlului logistic și management.

 

+373 60 010 405

adrian@imperador.md

Sergiu ZGLĂVUȚĂ

Sergiu ZGLĂVUȚĂ

Team Leader

Servind ca Team Leader, Sergiu a fost întotdeauna membru echipei care induce creșterea  companiei noastre cel mai mult. Datorită stilului său de management îndrăzneț, domină în prezent această industrie! Direcția de transport Ucraina, Europa și CSI.

 

 

+373 60 050 105

sergiu.z@imperador.md

Vitalie JOSAN

Vitalie JOSAN

Team Leader

Vitalie are responsabilitatea majoră pentru serviciile companiei de transport LTL si FTL, inclusiv dezvoltarea de opțiuni de transport inovatoare pentru a răspunde nevoilor clienților. Traseul de specializare este CSI si Ucraina.

 

 

+373 69 686 844

vitalie@imperador.md

Ajutăm companiile să-și transporte marfa în siguranță și în mod rapid

transportăm mărfuri din 2006

Contactează-ne