Transport Agabaritic

Transport agabaritic – soluția ideală pentru mărfuri de dimensiuni mari

Atunci cînd marfurile sau obiectele ce trebuie transportate nu se încadrează în limitele standard de dimensiuni sau greutate aferente transportului rutier, vă oferim soluția perfectă: transportul agabaritic. Indiferent de tipul încărcăturii, experții IMPERADOR va vor oferi soluțiile perfecte: vor identifica traseul potrivit, camionul ideal, dar și cele mai bune condiți de transport pentru ca încărcătura să ajungă la destinație în deplina siguranță.

 

Dumitru CREȚU

Manager Logist

+373 60 220 504

dumitru@imperador.md

Ce tip de transport agabaritic putem livra?

Clienții noștri provin din industrii cu foarte mare distribuție geografică și varietate de produse și apelează la serviciile noastre pentru a transporta diferite utilaje și echipamente grele în domenii precum: – Transport utilaje agricole – Transport utilaje construcții – Transport utilaje industriale – Transport structuri metalice – Transport rezervoare – Transport buldozere – Transport transformatoare – Transport tractoare/combine etc.

Experiență

Transporturi agabaritice și grele, pe rute interne și internaționale, cu diferite tipuri de remorci și tractoare este activitatea principală a companiei IMPERADOR. Dispunem de cunoștințele și resursele umane necesare și astfel, suntem capabili sa oferim servicii de transporturi agabaritice, folosind remorci fabricate de companii de top.

Ajutăm companiile să-și transporte marfa în siguranță și în mod rapid

transportăm mărfuri din 2006

Contactează-ne