Transport Maritim

Transport maritim

Organizam transport maritim eficient, indiferent de tipul încarcaturii. În cazul în care nu exista suficientă marfa pentru a încarca un container întreg, puteți opta pentru transport maritim în sistem LCL (grupaj de marfuri). Exista de asemenea posibilitatea transportului maritim de încarcaturi în regim FCL (container încarcat complet), dar și în containere speciale. În plus, îmbunătățim întotdeauna calitatea serviciului nostru prin adăugarea unor noi caracteristici.

Aliona APOSTOL

Manager Logist Transport Maritim

+373 69 694 569

aliona.apostol@imperador.md

Ce beneficii oferim?

Serviciile de transport maritim se prestează conform clauzelor INCOTERMS, oferind și o serie de servicii conexe: – organizarea pregătirii portuare a încărcăturilor pregătirea containerelor pentru încărcare în ţările de expediţie; – expedierea intraportuară; – perfectarea documentelor vamale în porturile internaţionale; – sortarea încărcăturilor din containerele mixte în partide mici; – transportarea containerelor în trailere; -platforme la destinatarii de încărcături; – livrarea containerelor în terminalele vamale; – vămuirea încărcăturilor; – transportarea containerelor la depozitul beneficiarului şi descărcarea lor. Oferim containere de toate tipurile pentru grupaje (LCL) și încărcări complete (FCL) la fel pentru mărfuri cu necesitate de contanere frigorifice.

Cooperare la nivel internațional

Pentru a avea o transportare de succes și în termeni stabiliți, noi conlucrăm direct cu linii internaționale precum MSC, COSCO, Maersk, ZIM, OOCL, Hapag-Lloyd, APL, MOL, HMM, PIL.  Oferim alternative de transport ca “port – port” , sau ” door to door ”  , containere complete cu livrare la adresa (FCL), transport maritim in regim de grupaj( LCL ) , operațiuni în port și formalitățile vamale .

Ajutăm companiile să-și transporte marfa în siguranță și în mod rapid

transportăm mărfuri din 2006

Contactează-ne